DRESI, TRENIRKE, ŠPORTNA OBLAČILA

Za vas ves čas obnavljamo in povečujemo izbor športnih izdelkov, ki jih lahko naročite v TIN spletni trgovini. Vse je izdelano v naši ustvarjalnici in rezultat večletnih izkušenj.
(Pomembno: ste morda med visokimi in vitkimi ali močnejši in manjši? Izdelamo tudi po merah.)
Na tej podstrani predstavljamo dva osnovna izdelka : MINI KOMPLET in TRENIRKO NOVE GENERACIJE. Še veliko več modelov si prosim oglejte na naši baletni podstrani.
vstop v spletno trgovino :tukaj
V spl. trgovini so podrobni opisi izdelkov, cene in pogoji naročanja.
PIŠITE NAM, klik tukaj
OSNOVNI, MINI KOMPLET
MINI KOMPLET
lahko naročite v beli, svetlo roza, srednje roza, svetlo - modri, rdeči in v črni barvi. Velikosti : 4,6,8,10,12 in 14. Dres je izdelan iz mešanice bombaž/elastan (94%/6%) in krilo je iz elastične mreže: poliamid/elastan. Dodani sta dve mali pentljici, čopek gumica, vrečka za vzdrževanje in okrasna nalepka. Več podrobnosti, cene in dobavni roki tukaj.
vstop v spletno trgovino : tukaj.
TRENIRKA NOVE GENERACIJE :
zakaj trenirka nove generacije raste z deklico: tukaj
Trenirke NOVE GENERACIJE smo skrbno skonstruirali. Osnovni material je mehek, visoko kvaliteten pliš ( 85% bombaža in 15% poliestra). Posebej naročeni visoki patenti se pojavijo na rokavih, na hlačnicah in v pasu. Patenti omogočajo, da trenirka "raste" z deklico . Prve mesece pliš razkriva manj patenta, zatem z vsakim mesecem več. Zgornji del je tako skonstruiran, da patent onemogoča kazanje kože. Vse trenutne barvne kombinacije si zgoraj že lahko ogledate, naročite lahko v velikostih : 6,8,10,12 in 14 ali po meri. Več v spletni trgovini: tukaj.

DRESI :

Na podstrani balet smo za vas pripravili zelo veliko dresov novih oblik, ki jih lahko naročite v različnih velikostih. Za fotografiranje smo izdelali le v treh barvah, vendar lahko naročite v katerikoli barvi, ki jo imamo na zalogi. Več na podstrani materiali, blago in dodatki.
 
SKUPINE in količinski popusti:
Skupine, klubi ali formacije lahko prejmejo količinski popust. Če med novo ponudbo ne boste našli ustreznih dresov, vam lahko izdelamo posebno ponudbo. Za več informacij prosim pokličite 041 695 485 ali pišite na.
vstop v spletno trgovino :tukaj
V spl. trgovini so podrobni opisi izdelkov, cene in pogoji naročanja.
*** nazaj na vrh strani ***