KAKO NAROČITI-IZMERITI in VZDRŽEVANJE

Bližnjice do navodil :
Kako-izmeriti
Kako-naročiti
Vzdrževanje
Pripravili smo vam novo kolekcijo oblačil za šport in ples:
več različnih vrst dresov, pri katerih boste lahko sami določili obliko sprednje in hrbtne strani, obliko in dolžino rokavov, barvo in različno dekoracijo : kristale, aplikacije, rožice, pentlje, rese,... Izbirate lahko tudi različne dolžine pajkic-oprijetih hlač, krilca, bolere, rokavice,...
Vse bo možno naročiti v spletni trgovini in pozor...količinski popusti ob nakupu večjih količin (za plesne skupine).
PIŠITE NAM, klik tukaj
vstop v spletno trgovino : tukaj.
KAKO IZMERITI : Na skici preverite, kako je potrebno
izmeriti plesalko(ca). Klik tukaj:
http://www.tin-design-shop.si/si/kako-meriti-d22.shtml

 
KAKO NAROČITI : Če boste naročali izdelke iz našega proizvodnega programa, lahko to zelo enostavno storite preko spletne trgovine : tukaj.
Če bi radi naročili nekaj posebnega, nam lahko z E-pošto pošljete povsem amatersko skico z enostavnim opisom ali le opis želenega. Izdelali vam bomo ponudbo s skico, opisom in ceno. Morda potrebujete obris postave, da lahko narišete amatersko skico.
Pokličite nas na 041 695 485.
 

VZDRŽEVANJE posebnih plesnih oblačil :
Med ta oblačila navadno sodijo kostumi z resami, bleščicami, kristali,... kostumi, ki so iz dveh ali več (po intenzivnosti) zelo različnih barv, npr kombinacija svetlega in temnega materiala, bele + katerekoli druge barve, ipd... : V startu kostum vedno operete le na mestih, kjer je potenje močnejše (pod pazduho) ali na dolžinah hlačnic, na mestu kolen.
Operite na roke, v hladni do mlačni vodi,
za kratek čas, brez drgnenja
z blagim čistilnim sredstvom (tekoči prašek). Dres po pranju zavijete v čisto suho brisačo in čez kratek čas obesite na obešalnik, da se izdelek do konca posuši. Lahko pa ostane položen na ravno podlago, na svežo suho in čisto brisačo in NE v bližini izvora toplote (npr. termoakumulacijske peči).
Če so barve zelo različne, sušite obešeno na obešalnik.
Če imate možnost, potem poskus pranja opravite na košču blaga iste kvalitete.
Če je dres enostavnejši in v barvah, ki so si bližje po barvni lestvici, ter iz enakih materialov, potem lahko dres, hlače, rokavice,... operete v pralnem stroju. Na kostumu so lahko aplikacije, ne pa tudi bleščice, kristali, boe ali original rese. Če boste prali v pralnem stroju, vstavite vse dele v priloženo vrečko za pranje in shranjevanje kostuma. Operete v pralnem stroju na 30°C, s tekočim pralnim sredstvom. Sušite enako, kot je opisano zgoraj... obešeno + z uporabo brisače, ki popivna odvečno vodo.
Dodatni nasvet: nekaterih dresov zaradi kombinacije barv in materialov ne želite oprati. Lahko pa dres osvežite ... pozimi(ko so nizke T°C) dajte vse dele , obešeno na obešalnik na zavarovan balkon. Pustite preko noči zunaj. Nekateri za to uporabijo zamrzovalnik, v katerega dres, vložen v vrečko dajo za kakšno uro ( ni preverjeno).
......
Za vas pa imamo še en zelo koristen nasvet. Dres na mestu madeža ali želene osvežitve zmočite z mlačno vodo, nanj potrosite SODO BIKARBONO. SB rahlo vtrite v izdelek in pustite stati cca 30 minut. Nato dres splaknete s hladno vodo in pustite , da se posuši. Soda bikarbona je zelo učinkovito sredstvo za odstranjevanje slabih vonjev in osvežitve barv na mestu potenja !!!

Če imate z vzdrževanjem kostuma še kakšen uporaben nasvet, prosim sporočite in z veseljem ga bomo delili z ostalimi obiskovalci spletne strani. Vnaprej HVALA !

nazaj na začetek strani
 
vstop v spletno trgovino : tukaj.